Dessa bolag har jag i min portfölj (30/11-20)

I det här inlägget går jag igenom min portfölj för mina prenumeranter då många är nyfikna på att se vad jag äger. Själv anser jag även att det är viktigt att visa att man lever som man lär och alltså själv enbart handlar efter min modell. Det ni missar som inte prenumererar är ifall olika bolag har en edge eller ej (sannolikheten för uppgång är större än 70 %) samt hur länge bolagen skall hållas baserat på dessa uträkningar, som jag visar genom olika tabeller efter uträkningar i Excel. Så börja prenumerera för att ta era investeringsbeslut (utan att blanda in känslor) till nya nivåer!

Prenumerera för att se min portfölj samt dagens analys

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen.

23 reaktioner till “Dessa bolag har jag i min portfölj (30/11-20)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: