Veckans önskemål (vecka 49)

Den här veckan har jag fått önskemål på att analysera Evolution Gaming, Diamyd Medical samt GomSpace. Jag gjorde backtesting på Evolution Gaming den 12:e november och då kom jag fram till att vi hade en edge (100 % vinstaffärer i det här fallet).

Analys 1
Ny analys

Vi befann oss vid den röda cirkeln när jag skrev att vi hade en edge och fick sedan en rejäl uppgång, en avkastning på cirka 15 % ([756-659]/659)*100. Nu har jag kollat på en ny signal och för att se ifall vi har en edge samt hur länge aktien skall hållas i det här fallet så måste ni prenumerera, då det enbart är mina prenumeranter som kan se det.

Prenumerera för att se dagens tre analyser som är önskemål

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

 • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
 • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
 • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
 • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen.

Ifall ni är obekanta med vad jag erbjuder så har jag följande länkar som kan vara av intresse.

Backtesting på Norwegian (Gratis-analys 1/2)

Backtesting på Sinch (Gratis-analys 2/2)

Frågor jag fått om tjänsten samt backtesting på Tesla

Min portfölj (som ni kan se ifall ni prenumererar)

4 reaktioner till “Veckans önskemål (vecka 49)

 1. Hej!
  Har just upptäckt din site och såg alltså försent ditt fina erbjudande på 299kr…
  Jag ber så ödmjukast om jag kan få ta del av erbjudandet såhär bara några få små dagar senare 🙏🏻?

  Vänligaste hälsningar
  Linda Bryhn

  Skickat från min iPad

  Gilla

  1. Hej! Tyvärr kan jag inte göra så då andra personer redan registrerat sig efter erbjudandet gått ut och betalar fullpris. Hoppas du ändå kan tänka dig att prenumerera. Mvh

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: