Har vi en edge i Ola Rolléns Hexagon?

Jag skrev ett inlägg i september som visade att vi hade en edge i Hexagon på ett års sikt. Då såg utvecklingen ut som nedan:

Idag handlas aktien i cirka 732 kr vilket ger oss en avkastning på ((732-662)/662)*100 = 11 % dock har det inte hunnit gå 253 handelsdagar sedan analysen vilket gör att det finns mer att hämta ifall man tog position när analysen gjordes. Snittavkastningen är nämligen 32 %. I fredags korsade MA5 MA10 i aktien så tänkte göra en analys på den signalen och se om det fortsatt finns en edge.

Prenumerera för att läsa den nya analysen på Hexagon

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Min portfölj (som ni kan se ifall ni prenumererar) så att ni ser att jag lever som jag lär!

Backtesting på Norwegian (Gratis-analys 1/2)

Backtesting på Sinch (Gratis-analys 2/2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: