Utsikterna för börsen

Jag delade följande bild med mina prenumeranter i slutet av förra månaden samt pekade på att börsen handlas långt ifrån MA200 vilket bör leda till en nedgång.

30:e november
Idag

Vi har fått en rekyl nedåt vilket bara är bra då det enligt mig enbart är en hälsosam rekyl. Jag tror fortsatt att vi har mer att hämta på nedsidan, dock är det här enbart gissningar och finns fortsatt intressanta case att finna med hjälp av min modell (även ifall börsen skulle gå ned). Jag delar med mig av min portfölj i slutet av varje månad men kan ge en liten sneak peek så att ni ser fördelen med att handla med hjälp av en kvantitativ modell.

Vi kan se att min modell som jag använder har slagit börsen med råge vilket är ett bevis på att min modell som jag använder inte är helt ute och cyklar utan fungerar. Grafen ovan är dock inte det viktigaste utan det är hur stor andel vinstaffärer jag har, kan ju exempelvis haft 10:e affärer varav 9:e varit negativa alltså 10 % vinstaffärer (hade varit en värdelös modell) men den positiva hade givit mig 10000 % i avkastning vilket gör att min graf ser bra ut. Som tur är kan jag lugna er med att så inte är fallet.

Vi kan se ovan att jag i nuläget har 13 öppna positioner varav 11 är positiva (alltså en edge på 11/13 = ca 85 %). All avkastning ovan kommer från bolag som jag köpt som visat en edge enligt min modell så vill även ni använda er av modellen och få reda på vilka bolag som har stor sannolikhet för uppgång så är det läge för er att börja prenumerera på min tjänst nedan (en julklapp till er själva).

Prenumerera för att se dagens analys (Diadrom) samt för att lämna önskemål inför nästa veckas önske-analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Backtesting på Norwegian (Gratis-analys 1/2)

Backtesting på Sinch (Gratis-analys 2/2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: