Tankar om dagens börsnedgång

Idag fick vi en sättning på börsen vilket jag inte tycker är förvånande. Jag skrev den 30:e november till mina prenumeranter att det är stor sannolikhet för nedgång på börsen för att börsen handlas långt ifrån just MA200.

Första analysen
Börsen idag

Nu kan vi se att vi fått nedgången som jag gissade att vi skulle få, ett svaghetstecken som gör att min tro är att vi har mer på nedsidan att hämta är att vi stängde nedanför MA50.

När en aktie eller ett index handlas långt ifrån just MA200 så tycker jag att man alltid skall dra ögonen åt sig, dock är det inget som säger att inte specifika aktier (index handlas långt ovanför MA200) kan fortsätta gå bra så därför är det viktigt att fokusera på att hitta just dessa. Sist men inte minst vill jag ge er ett tips om att inte drabbas av panik ifall börsen går ned då det allt som oftast bara rör sig om en hälsosam rekyl (speciellt när vi fortfarande befinner oss i en positiv marknadsfas – vi handlas ovanför MA200).

Idag har jag gjort backtesting på SolTech Energy som ni kan läsa nedan ifall ni prenumererar.

Prenumerera för att läsa dagens analys

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Min portfölj (som ni kan se ifall ni prenumererar) så att ni ser att jag lever som jag lär!

Backtesting på Norwegian (Gratis-analys 1/2)

Backtesting på Sinch (Gratis-analys 2/2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: