Har vi en edge i Microsoft?

Prenumerera för att se dagens analys

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

 • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
 • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
 • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen.

Ifall ni är obekanta med vad jag erbjuder så har jag följande länkar som kan vara av intresse.

Backtesting på Norwegian (Gratis-analys 1/2)

Backtesting på Sinch (Gratis-analys 2/2)

Frågor jag fått om tjänsten samt backtesting på Tesla

Min portfölj som jag uppdaterade igår (som ni kan se ifall ni prenumererar)

4 reaktioner till “Har vi en edge i Microsoft?

 1. Länken för att avbeställa fler e-mail, fungerar INTE. Denna blogg listas INTE som avbestälölningsbar att få mail från om man klickar på länken. Var god Fixa….

  Gillad av 1 person

  1. Hej! Jag testade själv precis och det funkar utmärkt. Antar att du menar att du testat genom mailet som sänds ut? När du trycker där kommer du till en WordPress-sida och får scrolla ned lite för att trycka på avprenumerera. Mvh Adam

   Gillad av 1 person

   1. Fast denna blogg finns INTE med på listan över avbeställbara bloggar, inte hos mig i alla fall. Där listas enbart en annan blogg jag prenumererar på uppdateringar från (som jag dessutom vill behålla).

    Vg plocka bort mig manuellt eller erbjud fungerande länk.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: