Imorgon smäller det! (Tävling i dagens inlägg)

Imorgon är det dags för mig att visa upp min portfölj samt kommentera och göra beräkningar på mina avslutade affärer för det här året. Kan ge er en liten försmak nedan.

Vi kan se att portföljen utvecklats väl men för att se alla siffrorna, bolag, veckans önskemål samt övrigt som jag kommer skriva om imorgon så måste ni prenumerera nedan. Idag har jag även gjort backtesting på SkiStar för att se om vi har en edge (minst 70 % vinstaffärer historiskt) vilket med andra ord betyder att vi med stor sannolikhet kan se en fortsatt uppgång i aktien. Sist men inte minst kommer jag lotta ut en pdf-analys på tre aktier som vinnaren själv väljer bland er som börjar prenumerera från och med idag fram till imorgon 31/12 vid tolvslaget (23:59). Vinnaren kontaktas på söndag!

Prenumerera för att läsa dagens analys på SkiStar samt för att kunna lämna önskemål inför morgondagens analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Köpa aktie (Gratis-analys 1/2).

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Min portfölj (som ni kan se ifall ni prenumererar) så att ni ser att jag lever som jag lär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: