Nästa vecka är fullspäckad

På torsdag nästa vecka (31/12) är det som vanligt dags för veckans önske-analyser dock är det inte vilken torsdag som helst då det även är dags för mig att visa upp min portfölj, som jag alltid gör i slutet av varje månad men inte nog med det utan jag tänkte även göra en summering av året och se hur väl min modell har fungerat under det här stormiga året. Det här kommer endast vara tillgängligt för mina prenumeranter så in och prenumerera för ni vill inte missa det inlägget. Nedan kan ni se utvecklingen för min portfölj och på torsdag får ni som prenumererar se vilka bolag jag äger samt hur mina avslutade affärer har gått.

Prenumerera för att läsa dagens analys på Avanza

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Köpa aktie (Gratis-analys 1/2).

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Min portfölj (som ni kan se ifall ni prenumererar) så att ni ser att jag lever som jag lär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: