Veckans önskemål (vecka 51)

Veckans aktier som mina prenumeranter önskat analyser på är följande Norwegian, OptiFreeze samt Polygiene. Gjorde backtesting på Norwegian för ett tag sedan (gratis-analys) som visade att vi inte hade någon edge när MA20 korsar MA50.

I nuläget handlas MA20 under MA50 men ser snart ut att korsa varandra.

Idag har jag i stället gjort en analys på huruvida vi har en stor sannolikhet för uppgång i Norwegian när MA5 korsar MA10.

Prenumerera för att ha tillgång till veckans önskemål

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

 • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
 • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
 • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
 • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Backtesting på Norwegian (Gratis-analys 1/2)

Backtesting på Sinch (Gratis-analys 2/2)

Min portfölj (som ni kan se ifall ni prenumererar) så att ni ser att jag lever som jag lär!

5 reaktioner till “Veckans önskemål (vecka 51)

 1. Hej!
  Mustafa Mheize heter jag och jag önskar att få tips på Norwigen om det går bra.

  Jag är okunnig med aktier och jag har köpt redan, nu har jag förlust och jag har köpt vid 0,74, snälla vet du vad ska göra?

  Med vänlig hälsning
  Mustafa Mheize

  Gillad av 1 person

 2. Hej igen!

  Mustafa Mheize heter jag och jag ber om ursäkt att jag har skicka en fråga om Norwigen på det sätet som jag hade gjort.

  Jag såg inte att Ni jobbar med analyser och läser diagram, jag trodde att det var en privat person som hade gjort det.

  Jag undrar om Ni kan svara på frågorna som man ställer för Er om vad som helst eller det gäller bara Norska och Svenska aktier?

  Med vänlig hälsning
  Mustafa Mheize

  Gillad av 1 person

  1. Hej, det är ingen fara. Hade jag varit du så hade jag börjat prenumerera på min tjänst då jag antar att du i dagsläget tar handelsbeslut baserat på känslor? Det jag gör är beräkningar i Excel och dylikt för att slippa blanda in känslorna och sedan så delar jag med mig av analyserna samt graferna till mina prenumeranter. Då slipper man känna som du gör när det kommer till Norwegian då jag och mina prenumeranter aldrig tar beslut baserat på känslor och när det väl finns en edge (stor sannolikhet för uppgång) vet vi även i förväg exakt hur länge positionerna skall hållas. Jag försöker svara på alla frågor dock inte frågor angående huruvida jag tror att en aktie skall upp eller ned då INGEN av oss kan veta sådant, dock kan vi använda statistik för att ha en fördel över övriga aktörer på marknaden. Hoppas du blir lite klokare! Mvh Adam

   Gilla

 3. Tja igen! Jag nominerar Dustin till nästa veckans önskemål. Sökte runt lite men tror inte du har gjort en analys på dom ännu?

  Ett annat önskemål är kanske ett blogginlägg där du går in lite mer på djupet i din investeringsstrategi. Jag börjar ju förstå hur vi köper och säljer och efter vilka signaler och tidshorisonter med dina analyser, men det skulle vara intressant att veta hur du tänker inför ett köp.

  * Varför just den här aktien? (Om den visar en edge)

  * Hur hög procentuell insats av ens kapital i den aktien, och varför?

  I övrigt är jag jättenöjd med tjänsten och alla analyser du gör, du har både avskräckt mig från aktier jag förut kanske skulle ha köpt som inte har någon edge. Och med lite tur i bakfickan så har jag faktiskt tjänat pengar på samtliga aktier jag bestämt mig för att köpa med hjälp av dina analyser. 🙂

  Med vänliga hälsningar, Mattias.

  Gilla

  1. Hej Mattias och tack för din fina kommentar! Då skall jag lägga till Dustin i mitt Excel-ark så får vi hoppas att det blir någon analys på den nästa vecka. Nej det stämmer jag har faktiskt inte gjort någon analys på Dustin så lyckats missa det bolaget haha! Vad kul att höra att du förstår hur jag tänker och jag skall absolut jobba på ett lite längre inlägg där jag kan gå in på hur jag tänker när det kommer till olika aspekter i min strategi samt svara på dina frågor. Kan dock ge ett kort svar och det är att jag ALLTID vill vara fullinvesterad så direkt när jag hittar en edge så går jag in i bolaget ifall jag har likvida medel kvar. Vad kul att höra att du är nöjd med tjänsten och kul att höra att du handlar med hjälp av min modell och märker att det funkar. Hoppas du får en bra helg så hörs vi! Mvh Adam

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: