Dessa bolag har jag i min portfölj (31/12)

I det här inlägget går jag igenom min portfölj för mina prenumeranter då många är nyfikna på att se vad jag äger. Även viktigt att visa att man lever som man lär och alltså själv enbart handlar efter min modell. Det ni missar som inte prenumererar är ifall olika bolag har en edge eller ej (sannolikheten för uppgång är minst 70 %) samt hur länge bolagen skall hållas som jag visar genom olika tabeller efter uträkningar i Excel. Jag sammanfattar även året (genom att kolla på alla utfall i mina avslutade affärer) och visar att min modell har fungerat mer än väl under det gångna året. Kollar på antalet vinstaffärer, totala affärer, andelen vinstaffärer, medelavkastning samt total vinst/förlust. Sist men inte minst så har jag även gjort backtestingar på veckans önske-analyser som består av Generic Sweden, Maha Energy samt Pinduoduo (kan avslöja att två av dessa har edgar). Jag kan bjuda på en bild här nedan för er intresserade där ni ser min avkastning för det här året.

Kan avslöja att jag i dagsläget har 15 bolag i min portfölj varav 11 är positiva.

Prenumerera för att läsa dagens önske-analyser, se sammanfattningen av mitt år på börsen samt min portfölj.

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Köpa aktie (Gratis-analys 1/2).

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

21 reaktioner till “Dessa bolag har jag i min portfölj (31/12)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: