Veckans önskemål (vecka 3)

Veckans aktier som mina prenumeranter önskat analyser på är följande Avanza, Boule Diagnostics samt Tesla. Senast jag gjorde backtesting på Tesla var den 22:a november. Då kollade jag huruvida vi hade en stor sannolikhet för uppgång när MA20 korsar MA50. Utan att avslöja tidsperioderna och dylikt från tabellen som jag delade då så kan jag avslöja att vi hade en edge. Då såg aktien ut som nedan:

För att i dagsläget se ut som följande:

Det blev med andra ord en lyckad backtesting med cirka 73 % avkastning sedan analysen [(850-490)/490]. Så vill ni som inte prenumerera se ifall vi har en edge även den här gången och inte vill missa edgen som förra gången så är det en bra idé att prenumerera.

Prenumerera för att läsa dagens analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Köpa aktie (Gratis-analys 1/2).

Skall Evolution Gaming fortsätta att leverera? (Gratis-analys 2/2)

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Min portfölj så att ni ser att jag lever som jag lär!

En tanke på “Veckans önskemål (vecka 3)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: