Gift dig inte med dina favoritaktier!

Idag har jag gjort backtesting på Cloetta då vi fick se ett gyllene kors i fredags (MA50 korsar MA200). Har även skrivit om varför vi aldrig skall gifta oss med specifika aktier och med det menar jag att vi måste se till att aktierna levererar för att dessa skall få en plats i vår portfölj då det inte skall räcka med att vi gillar bolagen i fråga. Har själv fallit offer för att favorisera bolag tidigare exempelvis Midsummer eller Ericsson, tänkte att solceller samt 5G är framtiden vilket bör gynna dessa bolag. Dock så håller jag mig borta från dessa bolag tills det finns någon edge vilket har fått mig att undvika en kraftig nedgång i Midsummer samt en konsoliderande utveckling i Ericsson. Mer om det här felet som många gör samt dagens backtesting i inlägget nedan.

Prenumerera för att läsa dagens inlägg

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Köpa aktie (Gratis-analys 1/2).

Skall Evolution Gaming fortsätta att leverera? (Gratis-analys 2/2)

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Min portfölj så att ni ser att jag lever som jag lär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: