Veckans önskemål (vecka 1)

Veckans aktier som mina prenumeranter önskat analyser på är följande Enad Global 7, Papilly samt Scandic Hotels. Har vi någon edge i någon av dessa (vilket med andra ord säger att sannolikheten för uppgång är stor)? Svaret på det finns i dagens inlägg.

Innan jag dyker ned i analyserna så tänkte jag göra en uppföljning på inlägget jag skrev på julafton, skrev bland annat följande om börsen:

”Något som är intressant är att vi igår stängde ovanför MA50 vilket jag anser är ett styrketecken så kanske är rekylen på nedsidan klar?” samt delade följande bild.

Min gissning visade sig stämma bra då börsen ser ut som följande i dagsläget.

Det var vid den röda pilen som jag skrev att vi såg ett styrketecken samt att rekylen ned var klar. I dagsläget handlas vi långt ifrån MA200 samt nära tidigare toppar så det vi kan fråga oss är ifall det är dags för en dubbeltopp på börsen?


Prenumerera för att läsa dagens önske-analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Köpa aktie (Gratis-analys 1/2).

Skall Evolution Gaming fortsätta att leverera? (Gratis-analys 2/2)

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Min portfölj så att ni ser att jag lever som jag lär!

2 reaktioner till “Veckans önskemål (vecka 1)

    1. Hej! Det är inget bolag jag har kollat på men du kan alltid prenumerera på min tjänst för att kunna lämna önskemål på aktier som du vill ha backtesting på. Mvh

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: