Omvänd vinstvarning från Kindred (har vi en edge?)

I ett pressmeddelande som kom ut på morgonen idag skrev Kindred att bolaget levererat sitt starkaste kvartal någonsin. Spelöverskottet kom in på cirka 365 miljoner GBP vilket kan jämföras med 236,2 miljoner GBP under det fjärde kvartalet 2019. Det fick aktien att stänga på en ny 200-dagars högsta. Idag har jag gjort backtesting för att se hur stor andel vinstaffärer vi haft på olika tidsperioder när position tas nästkommande handelsdag sedan den här signalen visat sig, för att utreda ifall vi har en edge eller ej.

Varje vecka tar jag emot önskemål från mina prenumeranter på kommande backtestingar. Den 19:e november gjorde jag backtesting på just Kindred efter önskemål och då visade min modell att vi hade en edge vilket har utspelat sig bra. Då gjorde jag backtestingen på signalen MA5 korsar MA10 som ni kan se nedan och idag kollar jag på signalen 200-dagars högsta istället.

Vi kan se hur aktien såg ut då samt hur den ser ut nu.

Nu

Vi kan se att vi fått en avkastning på cirka 46 % [(103,05-70,40)/70,40]. Så vill ni själva kunna läsa dessa analyser, ge önskemål på kommande bolag samt få reda på vilka bolag som har en edge så skall ni inte tveka på att börja prenumerera.

Prenumerera för att se siffrorna från dagens backtesting på Kindred

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Köpa aktie (Gratis-analys 1/2).

Skall Evolution Gaming fortsätta att leverera? (Gratis-analys 2/2)

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Min portfölj så att ni ser att jag lever som jag lär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: