Veckans önskemål (vecka 4)

Veckans aktier som mina prenumeranter önskat analyser på är följande AQ Group, Swedish Match samt Volvo. Kan avslöja att en av dessa har en riktigt hög sannolikhet för fortsatt uppgång.

Måste ge mina prenumeranter beröm då jag inte fått in några önskningar på spekulativa aktier likt Gamestop utan märker av att jag har mogna prenumeranter som inte dras med i dessa onaturliga rörelser i aktier. Är lättare sagt än gjort men det gäller att vara kylig i dagar som igår när ens egna aktier går ned mycket samtidigt som spekulativa aktier går upp med över 100 %. Men jag vill påstå att 99 % (ingen data som underbygger den siffran utan bara min känsla) av alla de som köpte Gamestop igår gjorde det just på grund av känslomässiga beslut vilket är korkat om man vill vara långlivad på marknaden.

Logga in för att läsa dagens analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Min portfölj så att ni ser att jag lever som jag lär!

Vad är en edge? (Gratis-analys 1/2)

Varför använda backtesting? (Gratis-analys 2/2)

Ifall ni inte känner er redo för att prenumerera så kan ni alltid fylla i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (ger dock enbart ut två i månaden så ni missar 26 styck analyser).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: