Favorit i repris?

Den 21:a januari så analyserade jag ett bolag vid namn Boule Diagnostics efter önskemål från mina prenumeranter. Då kollade jag om det fanns en stor sannolikhet för uppgång när MA20 korsar MA200 och mina prenumeranter fann att svaret var ja på den frågan.

Då såg aktien ut som nedan:

Första analysen
Aktien ser ut som ovan i dagsläget

Vi kan se att signalen uppvisade sig den 23:e mars och då stod aktien i 60,7 kr vid öppning nästkommande handelsdag så vi har fått en avkastning på cirka 9 % under fyra handelsdagar (en uppgång som jag visar med den blå pilen) vilket inte är fy skam, så den analysen har fallit ut bra än så länge.

Idag fick vi se att MA50 korsade MA200 (gyllene kors) så har kollat om vi har en edge (stor sannolikhet för uppgång) även i den signalen.


Glöm inte att prenumerera på min tjänst innan onsdag för då är det som vanligt dags för mig att visa upp portföljen samt göra en månadsuppdatering inför mina prenumeranter, det är även ett ypperligt tillfälle att prenumerera om ni också vill kunna skicka in önskemål och kanske hitta nästa bolag med en edge.

Logga in för att läsa dagens analys

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Sluta vara ett stort ego på börsen (Gratis-analys 1/2)

Du har inte råd att tveka på finansmarknaden (Gratis-analys 2/2 från förra perioden)

Min portfölj

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: