Bolagen i min portfölj (30/9) samt veckans önske-analyser

I slutet av varje månad visar jag upp min portfölj samt hur min modell levererat för det är viktigt att visa att man lever som man lär. Idag har jag även gjort backtesting på tre önskemål (ASSA ABLOY, Embracer samt Ericsson) som jag fått in från mina prenumeranter under veckan samt på bolaget Wise där en spännande signal uppvisade sig idag. Är det någon gång man skall skicka in önskemål så är det nu, då många aktier har gått ned och är det någon aktie just du är intresserad av så kan det vara väldigt bra att veta ifall sannolikheten är stor för uppgång eller ej.

Logga in för att se vilka bolag jag har i portföljen
Min utveckling sedan jag började använda modellen

Som ni kan se ovan så har jag en överavkastning på nästan 23%-enheter sedan jag började använda modellen gentemot börsindexet, vilket jag är nöjd med samt nästan 83% vinstaffärer totalt, vilket även det är bra då min modell säger att jag skall ha minst 70% vinstaffärer då jag enbart går in i bolag som har minst 70% sannolikhet för uppgång. Det är andelen vinstaffärer som är beviset på att min modell fungerar och den siffran som är viktigast att följa.

Här nedan ser ni lite kommentarer från personer som använt/använder min tjänst.

Vill även ni kunna ta del av modellen och lyckas bättre på börsen så kan ni ta tag i det direkt genom att prenumerera nedan.

Logga in för att se min portfölj samt dagens önske-analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

13 reaktioner till “Bolagen i min portfölj (30/9) samt veckans önske-analyser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: