Veckans önskemål (vecka 43)

Veckans aktier som jag analyserat efter önskemål från mina prenumeranter är följande: Evolution, ICA samt Volvo. Önske-analyserna är till för att ni skall veta ifall sannolikheten är stor för uppgång eller ej i bolag som ni är intresserade av. Utan den kunskapen är det som att gissa sig till vilka aktier som kanske kommer utvecklas bra framöver. Det är ingen bra strategi då det verkligen bjuder in känslorna till att spela ett spratt och dessutom skall vi aldrig ta beslut baserat på våra känslor/tankar. På söndag är det även dags för mig att göra min månatliga portföljuppdatering så glöm inte bort att börja prenumerera. Har även gjort backtesting på Edison International då MA50 korsade MA200 igår (ett gyllene kors).

Logga in för att läsa dagens analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

 • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
 • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
 • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
 • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

2 reaktioner till “Veckans önskemål (vecka 43)

 1. Hej Adam Tror jag gjort rätt Evolution bröt ma5 från lägre kurs upp över ma20 vid 17-tiden idag eller hur Den signal du skrev var utlösande till att köpa ? Köp imorgon bitti 09.00 Mao ?

  Mvh Roger

  Gilla

  1. Hej Roger! MA5 befinner sig över MA20 dock så var det inte den signalen jag kollade på i dagens backtesting utan på MA5 korsar MA10 underifrån (den signalen har ännu inte skett då MA5 fortfarande handlas ovanför MA10). Hoppas du hänger med. Mvh Adam

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: