Har vi en edge även den här gången?

Idag har jag gjort backtesting på SHB samt Leading Edge Materials. Senast jag gjorde backtesting på SHB var den 30:e maj och då såg aktien ut som nedan.

Som ni kan se ovan så såg aktien översåld ut (RSI-14) samtidigt som vi befann oss i en positiv grundtrend (över MA200) så därför gjorde jag backtesting på en signal som sammanfogar MA200 samt RSI-14. Mina prenumeranter fick då tillgång till följande tabell.

Det fanns alltså en edge och än så länge har backtestingen stämt bra överens med utvecklingen vilket vi kan se nedan (en avkastning på cirka 13% än så länge).

Skrev även följande ”Vi kan även se att vi har ett gap på nedsidan (den röda rektangeln vid den svarta pilen ovan) som med stor sannolikhet kommer fyllas samtidigt som vi handlas nära MA200 (vilket jag gillar) samt nära en stödlinje från en stigande trend (kortare sådan).” vilket vi kan se inföll bra. Men det inom citattecken ovan var enbart gissningar och inget man skall ta beslut på utan det som avgör ifall en position skall tas eller ej är backtestingen som baseras på data.

Så in och prenumerera ifall ni vill veta om sannolikheten är stor för uppgång även den här gången (med hjälp av tabellerna som enbart mina prenumeranter kan läsa) då aktien gjorde en ny 200-dagars högsta idag.

Logga in för att läsa dagens analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: