Veckans önskemål

Sammanfattning: Idag så har jag analyser på Fingerprint, Nvidia samt Kindred då dessa har kommit in som önskemål. Kan avslöja att det enbart är en av dessa som inte har en edge och en av dessa har även en riktigt bra edge.

Prenumerera på tjänsten för att läsa hela inlägget

Det som erbjuds inom tjänsten är ett alternativt tankesätt till hur man gör sina köpbeslut på börsen. Alla analyshus eller dylikt använder sig av riktkurs, stop loss eller nyckeltal som exempelvis (P/E). Vad jag istället gör är att jag använder mig av statistik samt olika tidsperioder som aktierna skall hållas (man slipper alltså helt tänka på när och om man skall sälja en aktie). Vi kan ta ett exempel varför man alltid skall använda sig av backtesting.

Säg att fem olika affärer görs där vardera affär har en sannolikhet på 45 % att gå ned i värde. Hur stor är då sannolikheten att alla fem affärerna är negativa och att vi går med förlust? Jo vi tar 0,45^5 = ca 2 %. Alltså är sannolikheten för att vi skall gå med en förlust liten men den finns fortfarande där. Hur stor är samma sannolikhet då vi använder oss av backtesting och enbart går in i affärer med en sannolikhet för nedgång på 30 % (edge på 70 %). 0,30^5 = 0,2 %, vi ser direkt att sannolikheten är klart mycket lägre och det är just det som är anledningen till att vi skall handla på börsen med hjälp av backtesting.

De saker jag listar nedan är sådant jag kommer erbjuda från start, men vill aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”, varje vecka) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.

Kostnaden är 299 kr/månad för alla som prenumererar inom 11 dagar, vill ni spara 1200 kr/år tills ni avslutar tjänsten så är det bra att börja prenumerera redan nu. Efter den 29:e november stiger nämligen priset till 399 kr/månad.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen.

Sist men inte minst så får ni inte glömma att fylla i er e-post nedan ifall ni vill få reda på kommande nyheter och dylikt!

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

En tanke på “Veckans önskemål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: