En duo bestående av Evolution Gaming samt Stillfront (en av dessa med en hög edge)

Igår så stängde Evolution Gaming över MA50 och frågan är ifall vi har en edge eller ej.

Vi kan se att Evolution Gaming handlas omkring ett stöd samtidigt som aktien har varit nedanför MA50 en kort tidsperiod (en dag) för att sedan stänga ovanför medelvärdet igen. Bolaget har även tagit igen det stora avståndet till MA200 vilket alltid är bra då aktier inte kan handlas allt för långt ifrån det medelvärdet innan en rekyl är stundande.

Vi kan se att vi har en riktigt hög edge i Evolution Gaming (hela 100 %) samtidigt som vi har en hög medelavkastning (hela 123 %). Har vi samma fina siffror när det kommer till Stillfront?


Stillfront är ett bolag som jag hittade i början av året tack vare min backtesting och som jag nyligen sålde då jag i förväg hade räknat ut att jag skulle ha aktien i exakt 126 handelsdagar. Vi kan se affären nedan.

Här är ytterligare ett bevis på varför man alltid skall använda sig av backtesting innan man tar en affär, då man dels kan hitta en aktie man aldrig hört talas om som i det här fallet samt vet exakt när man skall sälja. Det gör även så att ens girighet inte står i vägen för att sälja, vilket ofta leder till att man är med på resan ned.

Vi kan se att Stillfront har brutit den stigande trendlinjen och börjar närma sig MA200. Vi kan därför se hur avkastningen har varit när aktien varit och vänt nedanför MA200 för att sedan stänga ovanför.

Vi kan se att vi inte har någon edge i Stillfront (vi har 100 % andelar vinstaffärer, alltså minst 70 % som är mitt krav dock har vi inte tillräckligt många affärer för att det skall vara signifikant).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

3 reaktioner till “En duo bestående av Evolution Gaming samt Stillfront (en av dessa med en hög edge)

    1. Hej, tack för din kommentar. Jag använder mig aldrig av målkurser i och med att jag alltid i förväg vet hur länge jag skall hålla aktierna. Det som är själva charmen med backtesting. Mvh

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: