Årsuppföljning samt min portfölj i dagsläget (1/1-23)

I det här inlägget går jag igenom min portfölj för mina prenumeranter (viktigt att visa att man lever som man lär). Det ni missar som inte prenumererar är ifall olika bolag har en edge eller ej (sannolikheten för uppgång är minst 70 %) samt hur länge bolagen skall behållas som jag visar genom olika tabeller efter uträkningar i Excel. Jag sammanfattar även året (genom att kolla på alla utfall i mina avslutade affärer). Kollar även på antalet vinstaffärer, totala affärer, andelen vinstaffärer, medelavkastning samt total vinst/förlust. Slutligen har jag även gjort en analys på bolaget Indutrade som uppvisade ett gyllene kors i fredags och senast den signalen uppvisade sig så fick vi se en uppgång på nästan 132% så frågan är om det är en signal som brukar skvallra om en kommande uppgång?

2022
2021

Ni kan se ovan att jag drog ifrån börsen rejält förra året då jag hade en överavkastning på 17,61%-enheter under 2021 men under 2022 ökade den till 54,39%-enheter.

Kan avslöja att det bolaget som hjälpte mig mest under 2022 var Oncopeptides.

Aktien har gått ned cirka 64% sedan jag sålde och jag sålde inte på grund av magkänslan utan visste redan när jag tog position att jag skulle sälja just den 12:e september för att med störst sannolikhet komma ut i en vinstaffär.

Så även om det varit ett tufft år på börsen så har jag lyckats komma ut med en positiv utveckling på 12,29% (överpresterat med ungefär 25%-enheter) så ett bevis på att man aldrig skall hålla sig borta från marknaden utan gäller att göra en ordentlig analys samt att ha tydliga regler som gör så att man inte köper/säljer på känslor.

Så har ni haft ett dåligt år på börsen och gjort impulsiva köp/försäljningar som slutat i dåliga utfall så hade jag givit min modell en chans och börjat prenumerera för att handla utefter den.

Logga in för att läsa dagens analys, se sammanfattningen av mitt år på börsen samt min portfölj

Ikväll kommer jag höja priset på min tjänst från 199 kr/mån till 399 kr/mån så är ett ypperligt tillfälle att börja prenumerera nu ifall ni vill använda min modell när ni handlar på marknaden.

Modellen är extra hjälpsam vid sentimentet som råder i dagsläget på marknaden, då det är lätt att ta förhastade beslut baserat på känslor, känslorna är en parameter som modellen helt tar bort från ekvationen då allt baseras på data och inte känsla.

År ett
År två

Så som ovan har det sett ut under 2020 samt 2021 och i dagens inlägg får ni se hur det gick under 2022.

Ikväll kommer jag som sagt höja priset på min tjänst så passa på att börja prenumerera nu för 199 kr/mån (i stället för 399 kr/mån) ifall ni vill handla med hjälp av min modell.

Utan uppsägningstid samt till det lägre priset tills ni säger upp tjänsten så priset höjs aldrig

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Nyhet! Har nu lagt till en sökfunktion som ni hittar längst ned på sidan så att ni kan söka på bolag för att hitta äldre analyser!

Exempel på hur tabellerna som jag delar med mig av ser ut samt vad några investerare tycker om min tjänst:

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Vad är en edge?

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

14 reaktioner till “Årsuppföljning samt min portfölj i dagsläget (1/1-23)

    1. Så kan de gå ibland tyvärr! Hoppas du ändå börjar prenumerera då jag inte kommer ha erbjudande på länge och vore synd om du missar chansen att handla med hjälp av modellen.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: