Två riktigt intressanta bolag

Veckans aktier som jag analyserat efter önskemål från mina prenumeranter är följande: Avanza, Hexagon samt Tesla. Har även gjort en backtesting på det amerika-noterade bolaget Mastercard som uppvisade ett gyllene kors igår. Kan avslöja att vi har en edge (stor sannolikhet för uppgång och att man kommer ut i en vinstaffär) i två av dessa bolagen vilket ni kan se i tabellerna nedan.

För att veta vilka bolag som döljer sig bakom dessa så måste ni vara betalande prenumeranter av min tjänst. På söndag är det även dags för mig att göra min månatliga portföljuppdatering och även visa upp alla mina stängda positioner under det här året. Så det är ett inlägg ni INTE vill missa som ni bara har tillgång till ifall ni är betalande prenumeranter.

Prishöjning på söndag

På söndag kommer jag höja priset på min tjänst från 199 kr/mån till 399 kr/mån så är ett ypperligt tillfälle att börja prenumerera nu ifall ni vill använda min modell när ni handlar på marknaden.

Modellen är extra hjälpsam vid sentimentet som råder i dagsläget på marknaden, då det är lätt att ta förhastade beslut baserat på känslor, känslorna är en parameter som modellen helt tar bort från ekvationen då allt baseras på data och inte känsla.

År ett
År två

Snart är det dags att stänga ännu ett år till handlingarna.

På söndag kommer jag höja priset på min tjänst så passa på att börja prenumerera nu för 199 kr/mån (i stället för 399 kr/mån) ifall ni vill handla med hjälp av min modell.

Utan uppsägningstid samt till det lägre priset tills ni säger upp tjänsten så priset höjs aldrig

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Nyhet! Har nu lagt till en sökfunktion som ni hittar längst ned på sidan så att ni kan söka på bolag för att hitta äldre analyser!

Exempel på hur tabellerna som jag delar med mig av ser ut samt vad några investerare tycker om min tjänst:

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Vad är en edge?

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: