Har vi en edge i surdegen Freja eID?

Freja eID är ett bolag som jag själv ägt aktier i tidigare (när bolagets namn var Verisec).

Jag köpte aktier i bolaget då min modell visade på att det fanns en edge och visste redan i förväg hur länge jag skulle behålla aktien så slapp koppla in känslor (vilket riskerar att man blir girig). Positionen gav mig en uppgång på cirka 100% och ifall jag inte hade sålt enligt min modell (var ett bolag jag trodde/tror på men för att en aktie skall finnas i min portfölj så skall den leverera rent statistiskt för annars har den inget i portföljen att göra då inget köp skall baseras på ens egna åsikter) så hade jag förlorat cirka 91%.

Skulle säga att de största felen många gör att man blir girig och inte säljer i tid eller att man säljer bort sig och båda dessa felen beror på att man inte vet hur länge en aktie skall behållas utan i stället kopplar in känslor i båda fallen. Det här löser min modell då den alltid ser till så att man i förväg vet hur många handelsdagar en aktie skall behållas och gör så att man alltså inte kopplar in känslor i säljbeslutet.

Har hållit mig borta från aktien då det inte funnits någon edge (stor sannolikhet för uppgång) men frågan är om det finns en edge i signalen som jag kollat på idag? Svaret hittar ni i dagens inlägg.

Jag började handla utefter min modell i början av 2020 men då enbart privat så då såg tabellen ut som nedan.

Min tabell som jag delar med mig av nu för tiden till mina prenumeranter (då jag inte enbart använder modellen privat utan även låter er investerare handla utefter den) ser ut som nedan.

Exempeltabell

Logga in nedan för att läsa dagens analys

Hur min modell levererat tidigare år

År ett
År två

Kostnaden för tjänsten är 399 kr/månaden

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder:

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Exempel på hur tabellerna som jag delar med mig av ser ut samt vad en av mina investerare tycker om min tjänst:

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Vad är en edge?

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

41 reaktioner till “Har vi en edge i surdegen Freja eID?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: