Bolagen i min portfölj (31/3-22) samt önske-analyser

I slutet av varje månad så visar jag alltid upp hur min portfölj ser ut samt hur min modell levererat senaste månaden samt sedan start, viktigt att visa att modellen fungerar samt att man lever som man lär. Finns många modeller som låter bra i teorin men viktigt att visa att de även fungerar i praktiken och levererar vad man kan förvänta sig för ifall en modell inte fungerar i praktiken så är det en värdelös modell hur bra den än låter i teorin. Idag har jag även gjort backtestingar på följande bolag AstraZeneca, H&M, Safello samt Blackstone.

Här nedan ser ni lite kommentarer från personer som använt/använder min tjänst

Vill även ni kunna ta del av modellen och (förhoppningsvis) lyckas bättre på börsen så kan ni börja prenumerera nedan. Modellen har varit extra hjälpsam de senaste månaderna då det hade varit lätt att ta förhastade beslut baserat på känslor (vilket alltför många tyvärr gör) ifall man inte hade haft en tydlig strategi/modell. Känslorna är en parameter som modellen helt tar bort från ekvationen då allt baseras på data och inte känsla.

Utvecklingen för modellen sedan start

Logga in för att se min portfölj samt för att få tillgång till dagens önske-analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

13 reaktioner till “Bolagen i min portfölj (31/3-22) samt önske-analyser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: