Investor översålt?

Idag har jag gjort backtesting på Investor då vi fick se RSI-7 korsa värdet 30 i fredags samtidigt som aktien precis befinner sig ovanför MA200 (positiv grundtrend). Senast jag gjorde en analys på Investor med en liknande signal var förra året då jag kollade på RSI-14 i stället. Då skrev jag följande:

”Den här aktien ser onekligen intressant ut då vi kan se att vi är nära den stigande trendlinjen som skapades under våren 2020 (corona-botten) samtidigt som MA200 som är ett viktigt stöd för aktien befinner sig inom räckhåll. Idag så korsade RSI-14 värdet 30 ovanifrån vilket oftast tyder på översåldhet samtidigt som aktien handlas över MA200, därför har jag gjort backtesting på dessa signaler för att se om det finns en edge eller ej”

Delade även med mig av följande bild samt tabell till mina prenumeranter.

Vi kan se att det fanns en tydlig edge i aktien (stor sannolikhet för uppgång när den signalen visat sig).

Hur utvecklades då den analysen?

Vi kan se att vi fick en avkastning på cirka 14% så ganska nära snittavkastningen på 17% som min modell räknade ut. Så har vi även en edge den här gången och i sådana fall hur länge skall man behålla aktierna? Svaret på det hittar ni i dagens inlägg.

Logga in för att läsa dagens analys

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Vad är en edge?

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: