Har vi en edge i Bufab? (Gratis-analys)

Idag har jag gjort en gratis-analys på bolaget Bufab då vi fick se MA20 korsa MA50 underifrån i torsdags.

I skrivande stund så ser aktien ut som nedan.

Vi kan se att den här aktien handlas inom något som liknar en konsolidering (dock ingen perfekt sådan då vi fick ett utbrott ur den under ett par månader. Dock kan vi se att det finns tydliga stöd omkring 300 kr samt tydliga motstånd omkring 360 kr. Vår risk/reward (potentiell uppsida kontra nedsida) är låg då vi befinner oss omkring motståndsområdet vid 360 kr. En annan sak som gör att vår risk/reward sänks är att aktien precis befinner sig vid MA200 och MA200 fungerar som ett starkt motstånd. Min gissning är därför att vi kommer ta fart nedåt för att sedan återigen försöka forcera MA200. Dock som jag alltid skriver till mina prenumeranter så skall vi aldrig ta beslut baserat på gissningar utan på faktisk data. Så vad säger backtestingen ifall vi tar en position nästkommande handelsdag efter signalen som uppvisade sig i torsdags?

Vi kan se att det finns en edge (sannolikheten att komma ut i en vinstaffär är minst 70%) ifall vi tar en position nästkommande handelsdag efter signalen som uppvisade sig i torsdags samt behåller den i 253 handelsdagar. Här är det dock precis att vi har en edge då mitt krav är att vi skall ha minst fem datapunkter för annars kan slumpen varit en avgörande faktor.

Här nedan ser ni lite kommentarer från personer som använt/använder min tjänst

Vill ni få tillgång till bland annat 28 tabeller per månad för att hitta aktier som med stor sannolikhet kommer stiga samt med stor sannoliket kommer gå ned (även viktigt att veta vilka man bör hålla sig borta från) så kan ni börja prenumerera med hjälp av knappen nedan.

Logga in för att lämna önskemål inför nästa veckas önske-analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Vad är en edge?

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: