Rädd för börsen

Såg följande artikel på DI:

Är tyvärr inte ovanligt att personer investerar i några få bolag (om ens två) och sedan bränner sig på något av bolagen i portföljen vilket leder till att personerna tror att börsen inte är något för vederbörande. Men gäller att förstå att börsen är något för ALLA och gäller bara att hålla styr på sina känslor, för ifall man inte gör det och inte vågar vara exponerad mot marknaden så gör man sitt framtida jag en rejäl skada då avkastningen på börsen (på lång sikt) är den största förmögenheten som genererats utan att man behövt göra så mycket mer än att låta pengarna jobba. Så håll styr på era känslor och fortsätt vara exponerade mot börsen.


I morgon är det dags för min månatliga portföljuppdatering så glöm inte att börja prenumerera för att se vilka bolag jag har, är egentligen inte så viktigt att veta vilka bolag jag har utan är mer ett bevis på att min modell fungerar.

Avkastningen från portföljen i nuläget

Idag har jag gjort backtesting på SHB så logga in för att se ifall vi har en edge eller ej när aktien handlas ovanför MA200 samtidigt som den kan anses ”översåld”.

Logga in för att ta reda på om det finns en edge i bolaget

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Min portfölj

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

En tanke på “Rädd för börsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: