Veckans önskemål (vecka 13)

Den här veckans aktier som jag analyserat efter önskemål från mina prenumeranter är följande: Anoto, Kancera samt Sedana Medical. Anledningen till att jag gör dessa önske-analyser är för att ni investerare skall ha en chans att få reda på hur pass sannolikt ett utfall är i aktier som ni är intresserade av (är sannolikheten större att jag får en vinstaffär kontra förlustaffär?). Ifall man inte vet om dessa sannolikheter så är det som att chansa på att en aktie skall gå upp och chansen/slumpen är inget vi vill använda oss av på marknaden. Aktien Sedana Medical som jag gjort analys på idag är lite spännande då jag gjorde en analys på den åt mina prenumeranter efter önskemål den 10:e december förra året vilken visade att vi hade en edge (alltså stor sannolikhet för uppgång).

Aktien såg då ut som nedan:

Jag skrev bland annat följande vid den analysen ”Den här aktien ser onekligen intressant ut. Vi har både en stigande triangel (som statistiskt allt som oftast betyder fortsatt uppgång i aktier) samt så börjar MA20 närma sig MA50”. Vi kan se nedan hur aktien ser ut i dagsläget.

Vi fick uppgången ur triangeln som jag pratade om att vi allt som oftast får (hela 62 % av fallen) så statistiken hade återigen ”rätt”. Idag har jag gjort en ny backtesting på en annan signal så in och läs för att få reda på vilken signal och om vi har en edge eller ej. Glöm inte heller att kolla in gårdagens inlägg där jag delade min portfölj!

Logga in för att läsa veckans önske-analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Sluta vara ett stort ego på börsen (Gratis-analys 1/2)

Du har inte råd att tveka på finansmarknaden (Gratis-analys 2/2 från förra perioden)

Min portfölj

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

En tanke på “Veckans önskemål (vecka 13)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: