80% vinstaffärer med en snittavkastning på 97,15%

Idag har jag gjort analyser på Hexagon, Nolato samt Stillfront och kan avslöja att det finns en edge i två av bolagen. För att veta i vilka samt för vilka tidsperioder (ingen idé att gissa sig till vilken tidsperiod då vi har 28,57% vinstaffärer med en snittavkastning på -2,05% i samma bolag som har 80% vinstaffärer med en snittavkastning på 97,15% och det enda som skiljer sig åt är hur länge aktien behålls efter att signalen skett) så måste ni vara betalande prenumeranter. Är A och O att veta HUR länge en aktie skall behållas för att man inte skall sälja bort sig eller ännu värre vara med på fortsatt nedgång.

Mer än 50% rabatt på tjänsten!!

Hur min modell levererat tidigare år

År ett
År två

199 kr/mån (i stället för 399 kr/mån)

Erbjudandet gäller enbart för ett redan bestämt antal personer så in och prenumerera för att inte missa det!

Utan uppsägningstid samt till det lägre priset tills ni säger upp tjänsten så priset höjs aldrig

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder:

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Exempel på hur tabellerna som jag delar med mig av ser ut samt vad mina investerare tycker om min tjänst:

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång

Har vi en edge i surdegen?

Vad är en edge?

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: