Gratis-analys

Det var längesedan jag gjorde en gratis-analys (måste varit nästan ett år sedan) så tänkte att det kan vara dags för en sådan och idag har jag gjort en analys på SBB där jag kollar hur aktien brukar utvecklas när den stänger ovanför MA200.

Ifall ni prenumererar på min tjänst så får ni 28 analyser varje månad och 16 av dessa är alltid på signaler som har skett för att ni skall kunna ta positioner nästkommande handelsdag (de resterande är på önske-analyser som inte måste skett ännu) ni vet sedan EXAKT vilket datum ni skall sälja enligt modellen så att ni inte kopplar in känslor i köp-/säljbesluten.

Då hoppar vi ned i dagens analys som är på SBB! Vill poängtera att jag själv äger aktier i bolaget.

Vi kan se att den här aktien befinner sig i något som liknar en stigande triangelformation och som jag brukar skriva till mina prenumeranter så är det en signal som i 62% av fallen leder till ett utbrott på ovansidan (källa). Vår risk/reward ser riktigt intressant ut då vi befinner oss i botten av triangeln det som dock gör utseendet lite svåranalyserat är att vi har både MA20, MA50 samt MA200 ovanför oss som fungerar som tuffa motstånd så kan vara så att vi rekylerar uppåt MA200 för att sedan göra ett utbrott på nedsidan av triangeln. Min gissning är att vi skall studsa på den stigande trendlinjen samt fortsätta uppåt dock så skall vi aldrig ta beslut baserat på gissningar/åsikter så vad säger backtestingen?

I det här fallet har jag kollat hur aktien brukar utvecklas efter att den stängt ovanför MA200 (i det här fallet är det en signal som inte skett ännu vilket inte är fallet med analyserna ni får om ni betalar för min tjänst då jag enbart [förutom önske-analyser] gör backtestingar på signaler som har skett).

Vi kan se ovan att det finns en edge i aktien då vi har minst 70% vinstaffärer samt minst fem datapunkter för tidsperioden 126 handelsdagar, vill alltid ha minst fem datapunkter då slumpen annars kan varit en avgörande faktor.

Erbjudande nedan

Hur min modell levererat tidigare år

År ett
År två

Just nu erbjuder jag tjänsten för 199 kr/mån (i stället för 399 kr/mån)

Utan uppsägningstid samt till det lägre priset tills ni säger upp tjänsten så priset höjs aldrig

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder:

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Exempel på hur tabellerna som jag delar med mig av ser ut samt vad mina investerare tycker om min tjänst:

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång

Har vi en edge i surdegen?

Vad är en edge?

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: