Dags för bottenfiske i Sinch?

Idag har jag gjort en analys på bolaget Sinch som uppvisar tecken på översåldhet då RSI-14 (som är ett slags mått på styrkan i aktien) korsade värdet 30 ovanifrån i fredags. Aktien befinner sig även ovanför MA200 vilket jag anser är ett styrketecken.

Sinch är en aktie som jag tidigare ägt aktier i efter att min modell visade på att det fanns en edge.

Jag tog därför en position nästkommande handelsdag (den 17:e oktober) samt behöll positionen i 63 handelsdagar vilket gav mig en avkastning på cirka 193%.

Hade jag inte vetat i förväg när jag skulle sälja så hade jag antagligen fortfarande ägt aktien och varit med på nedgången på 36% sedan jag sålde. Är ett problem som jag tror att många av er känner igen att ni inte vet varken när ni skall köpa en aktie eller sälja den och det problemet eliminerar min modell helt.

Så in och prenumerera ifall ni också vill handla utefter min modell och inte basera era köp på känslor/åsikter! I morgon kommer jag även visa upp min portfölj då det är dags för min månatliga portföljuppdatering som alla mina prenumeranter har tillgång till.

Logga in nedan för att läsa dagens analys

Hur min modell levererat tidigare år

År ett
År två

Just nu erbjuder jag tjänsten för 199 kr/mån (i stället för 399 kr/mån)

Utan uppsägningstid samt till det lägre priset tills ni säger upp tjänsten så priset höjs aldrig

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder:

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Exempel på hur tabellerna som jag delar med mig av ser ut samt vad mina investerare tycker om min tjänst:

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång

Har vi en edge i surdegen?

Vad är en edge?

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: