Bolagen i min portfölj (31/1-22)

Då var det återigen dags för mig att visa upp min portfölj samt utveckling, viktigt att visa att modellen fungerar samt att man lever som man lär. Finns många modeller som låter bra i teorin men viktigt att visa att de även fungerar i praktiken och levererar vad man kan förvänta sig.

Här nedan ser ni lite kommentarer från personer som använt/använder min tjänst.

Vill även ni kunna ta del av modellen och (förhoppningsvis) lyckas bättre på börsen så kan ni börja prenumerera nedan. Modellen har varit extra hjälpsam den senaste månaden då det hade varit lätt att ta förhastade beslut baserat på känslor (vilket alltför många tyvärr gör) ifall man inte hade haft en tydlig strategi/modell. Känslorna är en parameter som modellen helt tar bort från ekvationen då allt baseras på data och inte känsla.

Min utveckling sedan jag började handla utefter modellen

Min modell går ut på att jag skall ha minst 70% vinstaffärer då jag enbart går in i bolag som har minst 70% sannolikhet för uppgång och vi kan se att jag i dagsläget har ungefär 78% vinstaffärer så min modell fortsätter att leverera.


Idag har jag även gjort backtesting på två bolag och ett av bolagen är Vicore Pharma som jag senast gjorde backtesting på förra våren och då såg aktien ut som nedan.

Jag delade även med mig av följande tabell till mina prenumeranter som visade att det inte fanns någon edge i bolaget (stor sannolikhet för uppgång).

Hur har då aktien utvecklats?

Vi kan se att aktien gått ned ungefär 44% så ett bevis på hur viktiga dessa tabeller är för att veta ifall sannolikheterna för uppgångar är på ens sida eller ej.

Logga in för att se min portfölj samt för att få tillgång till dagens två analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

12 reaktioner till “Bolagen i min portfölj (31/1-22)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: