Veckans önskemål (vecka 49)

Veckans aktier som jag analyserat efter önskemål från mina prenumeranter är följande: Evolution, Hexagon samt Sinch. Anledningen till att jag gör önske-analyser en gång i veckan är för att ni skall få faktisk data på huruvida ett bolag som ni gillar/följer har en stor sannolikhet för uppgång, samt hur länge bolagen skall behållas i portföljen för att ni skall ha så stor sannolikhet som möjligt att komma ut i en vinstaffär. Utan den kunskapen är det som att investera med förbundna ögon och gissa sig till vilka aktier som kanske kommer utvecklas bra framöver. Det är ingen bra strategi då vi oftast investerar med hjälp av våra egna åsikter samt känslor ifall vi inte har en tydlig process som vi följer som baseras på data.

Senast jag gjorde backtesting på Hexagon var i september och då skrev jag följande:

”Den här aktien ser onekligen överköpt ut då vi kan se att priset handlas långt över MA200. Det går även att se att när aktien brukar handlas långt över MA200 så får vi en rekyl nedåt, så min gissning är att aktien kommer ta fart nedåt MA200 för att kasta av sig överköptheten för att därefter återigen ta fart uppåt”.

Aktien såg då ut som följande

Vi kan se att aktien rekylerade ned till MA200 och att vi nu fått en uppgång så min gissning visade sig vara ”rätt”, dock skall vi aldrig ta beslut baserat på gissningar så delade även med mig av följande tabell till mina prenumeranter vilket visade att det fanns en edge.

Idag har jag som sagt återigen gjort backtesting på bolaget dock på en ny signal som ni kan läsa i inloggat läge.

Igår fick vi även se MA50 korsa MA200 (underifrån) i bolaget Insight Enterprises så har även gjort en backtesting på det bolaget.

Logga in för att läsa dagens analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: