Bolagen i min portfölj (29/11)

Då var det återigen dags för mig att visa upp min portfölj samt utveckling, viktigt att visa att modellen fungerar samt att man lever som man lär. Finns många modeller som kanske fungerar på pappret men viktigt att visa att det även fungerar i praktiken samt att modellen levererar vad man kan förvänta sig.

Min utveckling sedan jag började använda modellen

Som ni kan se ovan så har jag slagit alla jämförelseindex sedan jag började använda min modell. Jag har även 83,33% vinstaffärer totalt, vilket är bra då min modell säger att jag skall ha minst 70% vinstaffärer då jag enbart går in i bolag som har minst 70% sannolikhet för uppgång.

Vill även ni kunna ta del av modellen och (förhoppningsvis) lyckas bättre på börsen så kan ni börja prenumerera nedan. Modellen är extra hjälpsam vid sentimentet som råder i dagsläget på marknaden, då det är lätt att ta förhastade beslut baserat på känslor, känslorna är en parameter som modellen helt tar bort från ekvationen då allt baseras på data och inte känsla.

Logga in för att se min portfölj samt dagens analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

12 reaktioner till “Bolagen i min portfölj (29/11)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: