Vilka bolag äger jag aktier i?

Snart är den här månaden slut vilket innebär att jag som vanligt skall dela med mig av min portfölj för att visa att jag lever som jag lär. Jag kommer med andra ord visa vilka bolag jag äger aktier i på måndag nästa vecka. I morgon är det även som vanligt dags för veckans önske-analyser så är ett ypperligt tillfälle att börja prenumerera ifall ni inte gör det då ni både kan skicka in önskemål på aktier som ni vill ha analyserade samt får se min portföljutveckling nästa vecka. Kan ge en liten sneak peek nedan på ett av bolagen som jag har i portföljen, lite kuriosa är att det är en aktie som jag fick in som önskemål från mina prenumeranter och det fanns en edge vilket vi kan se utvecklats väl.

Så in och prenumerera ifall ni vill kunna lämna önskemål tills i morgon (kanske lyckas ni hitta nästa SBB?) samt för att kunna se min portfölj nästa vecka!

Vilka bolag gömmer sig här bakom? Svaret på det kan ni som prenumererar se nästa vecka!

Här nedan ser ni vad mina prenumeranter tycker om tjänsten

Logga in för att ta reda på om det finns en edge i Lundin Energy

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Min portfölj

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: