Tredje gången gillt för Systemair?

Jag har gjort backtesting på Systemair två gånger tidigare och första gången jag gjorde en backtesting på bolaget var den 24:e juni då jag kollade hur aktien brukar utveckla sig när MA50 korsar MA200 vilket skedde den 23:e juni. Då såg aktien ut som nedan:

För att i dagsläget handlas vid följande nivåer (vi befann oss vid den röda pilen vid analysen ovan):

Min backtesting visade på att vi hade en edge vilket vi kan se nedan.

Den analysen har fallit ut bra än så länge då vi har en avkastning på cirka 50 %. Idag har jag gjort en ny backtesting på bolaget då MA20 korsade MA50 idag, så frågan är om vi återigen har en edge eller ej.

I morgon är det som vanligt dags för ”Veckans önskemål” där jag analyserar tre bolag som mina prenumeranter önskat men som om inte det vore nog är det även slutet av månaden vilket innebär att jag kommer visa upp min portfölj och utveckling. Så det är lägligt att börja prenumerera ifall ni inte redan gör det, om ni vill hinna lämna önskemål tills i morgon samt kunna se vilka bolag jag har (samt lite annat smått och gott som ni inte vill missa).

Logga in för att läsa dagens analys

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Sluta vara ett stort ego på börsen (Gratis-analys 1/2)

Varför ta betalt för något som andra gör gratis? (Gratis-analys 2/2)

Min portfölj

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: