Midsona översåld (eller?)

I fredags så fick vi se lite översålda tecken i bolaget Midsona. Det jag syftar på när jag skriver översålda tecken är att RSI-7 handlas på översålda nivåer (under 30) samtidigt som aktien befinner sig över MA200. Idag har jag gjort backtesting för att se om vi har en edge eller ej i aktien när dessa signaler uppvisar sig.

För er som inte vet vad RSI mäter så försöker jag förklara det nedan:

Om en aktie står i exempelvis 1 kr dag ett för att stå i 2 kr dag två så har man gjort en vinst på 1 kr om sedan aktien står i 0,5 kr dag tre så har man gjort en förlust på 1,5 kr (man kollar skillnaden mellan aktuell dag och föregående dag). Sedan gör man det för sju dagar (då vi har valt sju som vår period [RSI-7]). Vidare uträkningar baseras på vinst/förlust i genomsnitt. Alltså är RSI ett mått på styrkan i en aktie då RSI kommer få ett högt värde ifall man har många vinstdagar som följer på varandra samtidigt som vi får ett lågt värde på RSI ifall vi har många efterföljande förlustdagar. Jag gillar att använda RSI tillsammans med MA200 då man lätt kan filtrera ut aktier som befinner sig i en långsiktigt uppåtgående trend men som är översålda på kort sikt.

Logga in för att få svar på huruvida sannolikheten är stor för uppgång i Midsona

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Sluta vara ett stort ego på börsen (Gratis-analys 1/2)

Varför ta betalt för något som andra gör gratis? (Gratis-analys 2/2)

Min portfölj

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: