Veckans önskemål (vecka 16)

Idag bjuder jag på en triss i 200-dagars högsta då jag analyserat vad som skett i Arjo, ASML samt SBB när aktierna i dessa bolag gör en ny 200-dagars högsta. Jag gjorde bland annat en analys på SBB under vecka 11 (då också efter önskemål från mina prenumeranter) vilket visade på att vi hade en edge i bolaget (stor sannolikhet för uppgång). Det jag kollade på då var hur utvecklingen varit historiskt för SBB när aktien stänger ovanför MA20.

Aktien såg då ut som nedan:

För att i dagsläget se ut som följande:

Här hade min modell återigen ”rätt” då vi kan se att vi har fått en avkastning på cirka 18 %.

Tabellen som jag delade med mig av till mina prenumeranter då såg ut som följande:

Vi har alltså haft cirka 82 % vinstaffärer historiskt när vi tar en position vid den signalen samt en medelavkastning på 21 % så vi ligger nära medelavkastningen redan efter ungefär en månad.

Glöm inte att prenumerera ifall ni vill ha tillgång till dessa tabeller för att inte missa dessa uppgångar som vi vill fånga med statistiken samt för att se om vi återigen har en edge i SBB (eller någon av de övriga bolagen).

Logga in för att se om sannolikheten är stor för uppgång i någon av dagens aktier som jag analyserat

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Sluta vara ett stort ego på börsen (Gratis-analys 1/2)

Varför ta betalt för något som andra gör gratis? (Gratis-analys 2/2)

Min portfölj

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: