Veckans önskemål (vecka 25)

Veckans aktier som jag analyserat efter önskemål från mina prenumeranter är följande: Byggmax, Embracer samt SBB. Har även analyserat Hanza då vi fick se att aktien stängde ovanför MA200 igår.

Senast jag gjorde en analys på Byggmax var i december förra året och då såg aktien ut som nedan.

Den här aktien såg positiv ut rent utseendemässigt dock så delade jag med mig av följande tabell till mina prenumeranter.

Den visade på att det inte fanns någon edge i aktien och sannolikheten för uppgång var ej stor och vad skedde sedan?

Vi kan se att vi fått en rejäl nedgång på hela 41% så i det här fallet hade backtestingen ”rätt” då den visade på att sannolikheten för uppgång ej var stor. Som alltid vill vi ta beslut baserat på just backtestingen som baseras på faktisk data och inte våra egna åsikter eller gissningar.

Kan även avslöja att det finns en edge i SBB vid en viss signal som snart kanske uppvisar sig. Men för att veta vilken av de sju tidsperioderna som edgen (92,31% vinstaffärer historiskt samt en medelavkastning på 30,88%) gäller för så måste ni vara betalande prenumeranter. Det skiljer sig även stort mellan tidsperioderna då vissa enbart har 50% vinstaffärer (som att singla slant) samt omkring 1% i medelavkastning.

Önske-analyserna en gång i veckan är till för att ni skall få faktisk data på huruvida ett bolag som ni gillar/följer har en stor sannolikhet för uppgång eller ej, samt hur länge bolagen skall behållas i portföljen för att ni skall ha så stor sannolikhet som möjligt att komma ut i en vinstaffär.

Logga in för att läsa dagens analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Vad är en edge?

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: