Dags för Thule att resa sig?

Idag har jag gjort backtesting på Thule då vi fick se RSI-14 korsa värdet 30 ovanifrån i fredags (tecken på översåldhet) samtidigt som aktien befinner sig långt under MA200. Då MA200 fungerar som ett slags medelvärde som aktier brukar pendla omkring så skulle jag inte bli förvånad ifall vi får se en rekyl uppåt. Men vad säger backtestingen? Svaret på det hittar ni i dagens inlägg.

Senaste inlägget som jag gjorde angående aktien som ledde till att jag tog en position var under 2020 (en analys som ALLA hade tillgång till då jag inte hade släppt min prenumerationstjänst ännu). Då delade jag med mig av följande tabell:

Vi kan se att det fanns en edge då (även om jag i dagsläget inte skulle kalla tidsperioden 253 handelsdagar för en edge längre då jag minst vill ha fem datapunkter [gjorde den ändringen i modellen för ungefär 1,5 år sedan], så i det här fallet hade 126 handelsdagar varit en edge i stället) och jag visste redan i förväg när jag skulle sälja vilket gjorde så att jag slapp den stora nedgången vilket vi kan se nedan.

Återigen ett bevis på hur viktigt det är att veta redan när man tar en position när man skall sälja.

Logga in för att läsa dagens analys

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Vad är en edge?

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: