Veckans önskemål (vecka 11)

Veckans aktier som jag analyserat efter önskemål från mina prenumeranter är följande: Catena, Investor samt Sivers. Har även analyserat Northwest Natural Holding Company då vi fick se ett gyllene kors i aktien igår.

Senast jag gjorde en backtesting på Sivers var i november förra året och även då efter att fått in önskemål angående att göra en analys på den aktien. Då såg aktien ut som nedan.

Skrev då följande:

”Den här aktien befinner sig i något som liknar en fallande triangelformation. I 54% av fallen så brukar dessa leda till ett utbrott på nedsidan (alltså är det en negativ formation). Det finns en sak som jag dock anser är positivt och det är att aktien befinner sig långt ifrån MA200 och vi brukar få uppstudsar när så är fallet”.

Här visade återigen statistiken sig från sin bästa sida då även min backtesting som mina prenumeranter fick tillgång till visade följande:

Det fanns ingen edge då ingen tidsperiod hade minst 70% vinstaffärer historiskt och vi kan se nedan hur aktien utvecklats.

Vi har fått en nedgång på nästan 63% sedan den analysen så även ett bevis på hur viktigt det är att veta om vilka aktier som inte har någon edge då man vill hålla sig borta från dessa. Idag har jag som sagt återigen gjort en analys på Sivers då mina prenumeranter vill veta ifall det finns någon edge den här gången i stället.

Önske-analyserna en gång i veckan är till för att ni skall få faktisk data på huruvida ett bolag som ni gillar/följer har en stor sannolikhet för uppgång eller ej, samt hur länge bolagen skall behållas i portföljen för att ni skall ha så stor sannolikhet som möjligt att komma ut i en vinstaffär.

Logga in för att läsa dagens analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

En tanke på “Veckans önskemål (vecka 11)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: