Veckans önskemål (vecka 2)

Veckans aktier som jag analyserat efter önskemål från mina prenumeranter är följande: Awilco Drilling, Midsummer samt Stillfront. Har även gjort backtesting på PulteGroup då vi fick se ett gyllene kors i aktien igår (MA50 korsade MA200).

Önske-analyserna en gång i veckan är till för att ni skall få faktisk data på huruvida ett bolag som ni gillar/följer har en stor sannolikhet för uppgång, samt hur länge bolagen skall behållas i portföljen för att ni skall ha så stor sannolikhet som möjligt att komma ut i en vinstaffär.

Senast jag gjorde backtesting på Midsummer var i oktober förra året och då såg aktien ut som följande:

Jag skrev även följande som mina prenumeranter kunde läsa.

”Den här aktien ser intressant ut då vi kan se att den handlas i något som ser ut som en symmetrisk triangelformation. Vi skulle kunna tolka det som en positiv sådan då det ser ut som vi bottnade i aktien i början av året. Sannolikheten för en uppgång ur en positiv symmetrisk triangelformation är 63% (källa) så alltså är sannolikheten större för uppgång kontra nedgång”

Vi kan se nedan hur aktien sedan utvecklades:

Vi fick en uppgång ur triangelformationen och det visar hur viktigt det är att alltid veta om sannolikheterna på marknaden, annars är det som att investera utan kunskapen om hur marknaden oftast brukar röra sig. Vill poängtera ordet brukar då vi aldrig kan veta hur marknaden kommer utvecklas utan vi kan enbart ”veta” hur den med stor sannolikhet kommer röra sig (baserat på historisk data).

Logga in för att läsa dagens analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: