Sannolikheten för uppgång stor i Filo Mining eller Kambi?

Idag har jag gjort backtesting på Filo Mining samt Kambi då vi fick se MA20 korsa MA50 underifrån i båda dessa bolagen idag. Senast jag gjorde backtesting på Kambi var den 14/10 förra året då jag hade fått in önskemål om att analysera den från mina prenumeranter. Då såg aktien ut som nedan:

Och jag skrev följande:

”Den här aktien ser onekligen intressant ut då vi kan se att aktien handlas långt under MA200. Som i fallet med aktier som handlas långt över MA200 så är det ohållbart med aktier som handlas långt under MA200 och sannolikheten för en uppgång mot MA200 (tillfällig återhämtning?) borde vara stor. Vi har även ganska många stöd omkring 180 kr som vi kan se att aktien studsade mot, vilket jag anser är ett styrketecken”.

Men som jag alltid påpekar så är det ovan enbart gissningar och inget vi skall ta beslut på så därför delade jag även med mig av tabellen nedan som visade att det fanns en edge (sannolikhet för uppgång stor).

Vi kan se vad som sedan skedde i aktien.

Vi kan se att vi fick en uppgång samt att avståndet till MA200 minskat, signalen som jag gjorde backtesting på skedde den 8/11 (vid den röda pilen) och har avkastat nästan 8%. Vill tillägga att anledningen till varför jag gjorde backtesting den 14/10 men signalen först skedde den 8/11 beror på att de tre önske-analyserna jag gör varje vecka ej måste göras på signaler som precis skett, alla övriga analyser (16 styck) görs på signaler som precis skett för att ni skall ha en möjlighet att ta en position vid nästkommande öppning.

Glöm inte att prenumerera om även ni vill få tillgång till dessa tabeller för att ni lättare skall kunna ta korrekta beslut (med hjälp av statistik) på börsen och inte handla på känslor!

Logga in för att läsa dagens analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: