Det finns en edge dock är frågan i vilken aktie…

Idag har jag gjort backtesting på Addnode samt Iconovo då vi fick se MA20 korsa MA50 underifrån idag. Senast jag gjorde backtesting på Addnode var i februari och då kollade jag ifall sannolikheten för uppgång var stor då aktien såg översåld ut, alltså kollade jag om det var läge för bottenfiske. Mina prenumeranter fick då tillgång till följande graf samt tabell.

Då skrev jag bland annat ”Här hade backtestingen hjälpt oss som vanligt att hålla fast vid positionen då vi ser att vi kan förvänta oss en negativ avkastning de första tidsperioderna för att sedan kunna skörda en medelavkastning på 14 % efter 253 handelsdagar (1 år)” och vi kan se nedan hur aktien utvecklats (analysen gjordes vid den röda cirkeln som pilen pekar på).

Vi kan se att aktien sjönk den närmsta månaden och tabellen ovan visade precis att det var det mest sannolika utfallet. Dock fanns det en edge på längre sikt och vi kan se att vi har fått en avkastning på cirka 53% så återigen ett bevis på hur viktigt det är att kunna falla tillbaka på statistik och faktisk data. För annars är det lätt att man kopplar in känslorna och hade sålt första månaden då man hade haft en negativ utveckling, dock visade tabellen att det fanns en edge på 253 handelsdagar.

Idag har jag återigen gjort backtesting på Addnode så glöm inte att prenumerera nedan ifall ni också vill handla utefter statistik i stället för på känslor (som allt som oftast leder till dåliga utfall på börsen)!

Logga in för att läsa dagens analyser

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Övrig information:

Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Ifall ni säger upp prenumerationen så förlorar ni tillgång till allt innehåll, så säg upp prenumerationen nära inpå nästa betalningsdag för att inte förlora tillgång till innehållet långt innan.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: