Veckans önskemål (vecka 23)

Den här veckans aktier som jag analyserat efter önskemål är följande: LeoVegas, Sivers samt SOBI. Varför är dessa önskemål viktiga? Dessa är viktiga för att ni skall få faktisk data på huruvida ett bolag som ni följer har stor sannolikhet för uppgång när en viss signal visar sig eller ej (utan den kunskapen är det som att investera med förbundna ögon och då är risken stor att man investerar i ett dåligt bolag). Data är guld inom de flesta branscher och så även inom finansbranschen!

Logga in för att läsa veckans önske-analyser!

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

 • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
 • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
 • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
 • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

2 reaktioner till “Veckans önskemål (vecka 23)

 1. Hej

  Som gammal statistiker har jag med intresse följt din metod ett tag även om jag inte följt upp den på längre sikt. Men den är onekligen intressant. Nu är jag emellertid fullinvesterad på börsen och ska varken sälja eller köpa de närmaste åren försåvitt ingen svart svan kommer simmande. Så kan du vara snäll och stryka mig från din e-postlista och om det är så att jag betalar några pengar varje månad får du väl dra ett streck över dem också. Eller är det jag som ska göra det? Önskar dig all lycka till med dina analyser.

  Med vänlig hälsning, Anders Rhöse

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: