Skyll er själva

Ni som ”investerar” i bolag som andra hypar i hopp om snabba pengar får faktiskt skylla er själva ifall ni förlorar allt, då det enbart är ni själva som trycker på köpknappen. Vi kan se nedan att idag så är Parans Solar Lighting ned med nästan 64% och det här är en aktie som en självutnämnd profet har hypat på sociala medier i snart ett år och är tyvärr många som går på sådan idioti.

Så mitt tips till er alla är att sluta lyssna på folk som skriver säkert att något skall ske, exempelvis ”Snart kommer ett grymt PM ut” eller ”Bara att våga sitta kvar för snart skall vi upp”. Ingen vet nämligen hur framtiden skall se ut så när personer påstår sig veta det så bör varningsklockan ringa!

Jag skriver exempelvis aldrig hypade inlägg och framförallt skriver jag aldrig att något med säkerhet skall röra sig si eller så utan skriver alltid att det enbart är min gissning. Sist men inte minst tar jag inte ens beslut på dessa gissningar utan använder alltid faktisk data för att veta ifall sannolikheten är stor för att något skall gå upp eller ned och har en tydlig regel som skall uppfyllas i min modell för att jag skall ta en position.

Idag har jag gjort backtesting på Saxlund som ni kan läsa nedan.

Logga in för att läsa dagens analys

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: