Veckans önskemål (vecka 20)

Den här veckans aktier som jag analyserat efter önskemål från mina prenumeranter är följande: Catena Media, Cell Impact samt Tesla. Varför är dessa önskemål viktiga för er investerare tänker kanske ni? Jo anledningen till varför är för att dessa önskemål är till för att ni skall kunna få faktisk data på huruvida ett bolag som ni följer har stor sannolikhet för uppgång när en viss signal visar sig, utan den kunskapen är det som att investera med förbundna ögon då ni inte vet ifall sannolikheten är stor eller ej att ni kommer ut i en vinstaffär när ni tar en position.

Kan ge ett exempel på när dessa sannolikheter verkligen kommer till nytta. Jag gjorde exempelvis backtesting på Tesla vecka 12 (den veckans önskemål) där jag kollade hur aktien brukar reagera när den stänger ovanför MA20. Mina prenumeranter fick då tillgång till en tabell som visade på att det inte fanns någon edge ifall man tar en position i Tesla när aktien stänger ovanför MA20, och vi kan se nedan att statistiken ännu en gång hade ”rätt”.

De personer som inte hade tillgång till tabellen och tog position nästkommande handelsdag efter att aktien stängt ovanför MA20 (den första april) har fått se en negativ avkastning på -18%. Så in och prenumerera ifall ni vill veta hur aktier med stor sannolikhet kommer röra sig vid olika signaler.

Logga in för att läsa veckans önskemål

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Min portfölj

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: