Veckans önskemål (vecka 19)

Då var det dags för veckans önskemål och idag har jag gjort backtesting på följande aktier efter önskemål från mina prenumeranter: Embracer, Kalera samt LeoVegas. Kan avslöja att vi har en riktigt bra edge i en av dessa men för att veta vilket av bolagen som med stor sannolikhet kommer stiga när en viss signal visar sig så är det bara att logga in nedan.

För er som är intresserade av lite kuriosa så skrev jag senast om Embracer den 3:e februari där jag kollade hur aktien brukar utveckla sig när bolaget gör en ny 200-dagars högsta. Jag kom bland annat fram till att vi hade en edge i aktien ifall vi tog en position nästkommande handelsdag när aktien gjort en ny 200-dagars högsta samt behöll bolaget i vår portfölj i 42 handelsdagar. De personer (mina prenumeranter) som visste hur länge positionen skulle behållas för att med stor sannolikhet komma ut i en vinstaffär har lyckats undvika den negativa avkastningen på cirka 7 % i dagsläget (aktien har gått ned cirka 7 % sedan signalen den 3:e februari) och hade i stället kommit ut i en vinstaffär.

Det är ett bevis på hur viktigt det är att våga sälja bolag som man själv tror på när statistiken säger att sannolikheten är större för nedgång kontra uppgång efter en viss tidsperiod.

Freja eID är exempelvis ett bolag som jag tror på men som jag redan vid ingången av positionen visste att jag skulle sälja i mitten av mars och vi kan se nedan hur aktien utvecklat sig efter att jag sålde.

Här ser vi hur viktigt det är att veta i förväg när man skall sälja för att med så stor sannolikhet som möjligt komma ut i en vinstaffär för annars råkar man på nedgångar som i fallet med Freja eID eller Embracer.

Logga in för att ta del av veckans önskemål

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Min portfölj

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: