Kräftgången i Stillfront

Idag fick vi se att MA20 korsade MA50 i Stillfront så har kollat om vi har en edge eller ej i den signalen. Förra året i april gjorde jag backtesting på just den signalen i Stillfront (hade aldrig hört talas om bolaget tidigare) vilket visade att det fanns en edge och den affären slutade med en avkastning på cirka 94 %.

Jag kommenterar grafen ovan mer i dagens inlägg men som ni kan se så korsade MA20 MA50 i april förra året (vid den första blå pilen) vilket gjorde att jag tog en position efter att jag hade gjort backtestingen nedan:

Hade inte börjat med tabellerna ännu vilket jag alltid delar med mig av i mina inlägg till mina prenumeranter så därför jag enbart har en förenklad bild från Excel ovan. Men vi kan ändå se att det fanns en edge (minst 70 % vinstaffärer historiskt när MA20 korsat MA50). Som ni även kan se så visste jag redan i förväg att jag skulle sälja aktien efter 126 handelsdagar alltså den 15:e oktober 2020 (vid den sista blå pilen i grafen ovan).

Så såg positionen ut ifall vi kollar på Avanza

Så frågan som jag svarar på idag är huruvida vi fortfarande har en edge eller ej i den signalen, då vi fick se att just MA20 korsade MA50 idag i Stillfront.

Logga in för att se huruvida sannolikheten är stor för uppgång i Stillfront

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 statistiska analyser per månad (kommer alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg)

Triangelformation i fastighetsbolaget (Gratis-analys 1/2)

Lika viktigt att veta sannolikheten för nedgång som för uppgång (Gratis-analys 2/2)

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (max två analyser per månad).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: